• Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmamoğlu Ankara'da buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapması beklenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi”ne İBB Başkanı İmamoğlu da katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmamoğlu Ankara'da buluşacak
14 Ocak 2020 - 17:27

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi” 15-16 Ocak tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacaklar arasında yer alıyor.

Kanal İstanbul projesinde karşı karşıya gelen ve İmamoğlu’nun sık sık randevu talebinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu toplantıda görüşüp görüşmeyeceği merak konusu oldu.

Sözcü'de yer alan habere göre, kongrenin yarın yapılacak açılışında Erdoğan'ın da konuşma yapması bekleniyor. Açılış konuşmacıları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin de var.

İMAMOĞLU KONUŞMA YAPACAK

Kongrenin “Yenilikçi Yerel Politikalarla Dönüşen Şehirlerimiz” oturumunun konuşmacıları arasında da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bulunuyor. Oturumda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de konuşma yapması bekleniyor.

ÖDÜLÜ KİM VERECEK?

Etkinlikte İBB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Elektronik Sistemler Müdürlüğü'nün yürüttüğü “Navigasyon Verileri İle Trafik Işıklarının Uyumu Projesi”ne de ödül verilecek. Ödülü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu alacak. İmamoğlu'nun ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden alıp almayacağı ve baş başa bir görüşmenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği gündeme oturdu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum