Cinsel organını gösterdi, savcılık serbest bıraktı

    İstanbul Şişhane Meydanı’nda akıllara durgunluk veren olay... Müşteri kavgası sırasında cinsel organını çıkaran 4 suçtan sabıkalı taksiciyi savcılık serbest bıraktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışma iznini iptal etti

    Cinsel organını gösterdi, savcılık serbest bıraktı
    11 Temmuz 2020 - 12:49
    Şişhane Meydanı’nda yolu kapatarak müşteri kavgasına giriştiği sırada kendisine tepki gösteren 4 kişiye küfür ve hakaretler ederek cinsel organını gösteren taksici gözaltına alındı. Emniyette “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından 4 adet kaydı olan taksici, ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

    AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY
    Beyoğlu Şişhane Büyük Hendek Caddesi üzerinde önceki gün gece saatlerinde meydana gelen olayda, Galata’da işletmecilik yapan Erdem E., iş yerini kapattıktan sonra 3 arkadaşıyla birlikte otomobiline binerek eğlenmek üzere yola koyuldu.

    İşletmeci cadde üzerine geldiği esnada iki taksicinin yolu kapatarak müşteri yüzünden tartıştığını görmüş, yaklaşık 10 dakika tartışmanın bitmesini bekleyen işletmeci, daha fazla dayanamayarak kornaya bastı.

    O anda sonra kornaya sinirlenen 34 TDZ 40 plakalı taksicinin sürücüsü Celal Y., iddiaya göre “kralınız gelsin, siz kimsiniz, köpek herifler, piçler, baba parası yiyen züppeler” gibi küfür ve hakaret etmeye başladı. Meslektaşlarının araya girmesine rağmen söylemlerine devam eden Celal Y., görüntülendiğini fark edince “bunu da al” diyerek cinsel organı çıkartıp gösterdi. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

    SUÇ KAYDI BOL
    Olayın ardından arkadaşlarıyla beraber Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi Amirliğine giden Erdem E., taksici hakkında ayrı ayrı şikayetçi oldu. Şikayetin ardından işletmecinin teslim ettiği görüntüyü incelemeye alan polis, taksinin plakasından sürücüsü Celal Y.’yi tespit etti.

    Gözaltına alınan taksiciye emniyette ifadesi alınarak “hakaret ve “hayasızca hareketler” suçlarından adli işlem yapıldı. İşlemleri tamamlanmasının ardından emniyette 3 adet “kasten yaralama” ve 1 adet de “hakaret” suçundan kaydı bulunan Celal Y., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum