"Biz daha da büyüteceğiz"

    Her  sabah sosyal medyadan yayınladığı ‘Başkanın Günlüğü’nden, İzmir Metrosu’nun 20 yıl önce bugün ilk yolcularını taşımaya başladığını hatırlatan Soyer, eski Büyükşehir Belediye Başkanları Özfatura, Çakmur, Piriştina ve Kocaoğlu’na metroya katkıları nedeniyle İzmir halkı adına teşekkür etti,  “Emeklerini yerde bırakmayacağız, İzmir Metrosu’nu daha da büyüteceğiz” dedi.

    "Biz daha da büyüteceğiz"
    22 Mayıs 2020 - 10:20
    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, pandemi sürecinde her sabah sosyal medya hesabından yayınladığı Başkanın Günlüğü’nden Eski Büyükşehir Belediye Başkanlarına teşekkür etti.
    İzmir Metrosu’nun 20 yıl önce bugün ilk yolcularını taşımaya başladığını hatırlatan Soyer, eski Büyükşehir Belediye Başkanları Özfatura, Çakmur, Piriştina ve Kocaoğlu’na metroya katkıları nedeniyle İzmir halkı adına teşekkür ederken  “Emeklerini yerde bırakmayacağız, İzmir Metrosu’nu daha da büyüteceğiz” dedi.
    Soyer şu ifadeleri kullandı; Bugün doğum günümüz var. İzmir Metrosu 20 yıl önce bugün ilk yolcularını taşımaya başladı. Emeği olan eski başkanlar Burhan Özfatura, Yüksel Çakmur, unutulmaz başkanımız Ahmet Piriştina ve değerli ağabeyim Aziz Kocaoğlu’na İzmir halkı adına şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Emeklerini yerde bırakmayacağız, İzmir Metrosu’nu daha da büyüteceğiz.”

    YORUMLAR

    • 0 Yorum