Belediye topladığı bağışı halka dağıttı

    Burhaniye Belediyesi, ilçede Koronodan dolayı işi bozulan 800 ihtiyaç sahibi vatandaşa 1000’er lirayı bayram öncesi dağıtmaya başladı.

    Belediye topladığı bağışı halka dağıttı
    21 Mayıs 2020 - 23:58
    Ülke genelinde bir ilçe için ilk sayılan, ‘izinli bağış’ bedelleri ihtiyaç sahiplerine bayram öncesi dağıtılmaya başlandı. Belediye, 800 vatandaşa 1000’er lira ödeme yaptı.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Kovid-19 salgını yüzünden ilçede mağdur olan esnaf, şoför ve işsizlere Kaymakamlık izniyle Burhaniye’de bağış kampanyası başlattıklarını belirterek şunları söyledi:

    'NAKİT VE GERİ ÖDEMESİZ'

    "Hükümetin 1000 Türk Liras’nı kredi olarak geri ödemeli verdiği parayı biz nakit ve geri ödemesiz dağıtıyoruz. Duyarlı ilçe halkına teşekkür ederim. Kaymakamlık izniyle başlattığımız bağış kampanyasında toplanan paraları bayram öncesi dağıtmaya başladık. İlçe genelinde Korona sebebiyle işi bozulan esnaf ve şoförler ile işsiz kalan vatandaşa mağduriyetlerine merhem olmak amacıyla toplanan bağışlardan kişi başına 1000’er lira ödüyoruz. Bayram öncesi 800 mağdur insanımıza bunu verdik. Bir ilçe için ilk sayılır. Zor zamanlarda halkımızın yanındayız. Toplanan paranın her kuruşu ihtiyaç sahiplerine verilecektir. Kimsenin endişesi olmasın. Kampanyamız devam etmektedir.’

    BELEDİYE ÇALIŞANLARI DA DÜŞÜNÜLDÜ

    Bu arada belediye çalışanlarının da düşünüldüğünü hatırlatan Başkan Deveciler, park, bahçe, temizlik ve fen işlerinde sahada çalışan 300 personele 900 lira ek yardım yapıldığını kaydetti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum