• Reklam

"Başkan Çerçioğlu, sen acımasız bir katilsin!"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, kendine ‘katil’ diyen hayvansever Fırat Sert’i mahkemeye verdi. Hakaret suçundan 26 Ocak 2021’de yargıç önüne çıkacak olan Sert, sosyal medya hesabından “Evet katilsiniz” paylaşımında bulundu.

"Başkan Çerçioğlu, sen acımasız bir katilsin!"
11 Ağustos 2020 - 16:20 - Güncelleme: 11 Ağustos 2020 - 16:27
Başkan Özlem Çerçioğlu’nun emriyle Aydın Büyükşehir Belediyesi barınaklarında kalan hayvanların zehirlendiğini belirten Fırat Sert, sosyal medya paylaşımında kendisinin de karşı dava açtığını dile getirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hayvan sevmediğini, evinde bir süre beslediği kedi ve köpeği barınağa terkettiğini de öne süren Fırat Sert, “Sen acımasız bir katilsin” diye yazdı.


İşte hayvansever Fırat Sert’in instagramdan yaptığı o paylaşım:
Yıl 11 Mayıs 2018, defalarca barınaktaki canlara ölüm emri verdiğin bu görüntü. Barınağın arka tarafında anne bölümündeki anne canları bir emrin ile zehirlettin… Öldürttün bir emrin ile... Sonra da açıklama yaptın, ‘bu siyasi bir karalama, bunları yapanların işine son verdik’ deyip milleti kandırdın. İşlerine son verdin evet , barınaktaki işlerine son verip başka bölümde çalıştırmaya başladın. ‘Benim haberim yok, ben nereden bilirim’ dedin sağda solda yalandan. Tüm Aydın biliyor ki senin haberin olmadan yaprak kıpırdayamaz belediyede… Ki senin hayvanları sevmediğini, evinde beslediğin kediyi köpeği barınağa, ‘parkelerimi çiziyor, çok havlıyor’ diye terk edip, ‘başkanın kedisi köpeği’ diye sahiplendirmemize izin verdirmediğini, canların öldüğünü de biliyoruz.



Yıllarca barınağa gelen hayvanların tedavilerini ameliyatlarını yapmayıp çoğunu biz hayvan severlere yaptırdığını, yetişemediğimizde ise acılar içinde kanuna uymayıp tedavilerini yaptırmadığında ölmelerine neden olduğunu da biliyoruz. Duydum, mahkemeye vermişsin beni ‘Katil’ dedim diye :) Resimlere bak, öldürdüğün anne köpeklere… Anneleri zehirlendiği için süt emerken zehrin yavrulara geçip onların da öldüğü resimlere. Videolarını da paylaşacağım geçmişte yaptığın katliamların, belgeli delilli aldığın cezalara kadar. Sende var 80 bin takipçi face de, bende var 187 bin takipçi face de. Ama unutma, eylülün 25’inde de sanık sandalyesinde senin kurumun oturacak. Uyuyan köpekleri (sahipli sahipsiz) kurumun çaldığı için. Seninle bu savaş hiç bitmeyecek başkan. Gerçek yüzünü hep göstereceğim hep paylaşacağım.
 


Yine yazıyorum büyük harfler ile git 12 avukatın ile yine mahkemeye ver beni.
SEN EN MASUMLARA ACIMAYAN SOKAK DA KEDİ KÖPEK BIRAKMAYAN, BARINAĞA GETİRİP SONRA DA HEPSİNİ ÖLDÜRME EMRİNİ VEREN BİR KATİLSİN... BUNU DA SANA BEN, BİR ATATÜRK ÇOCUĞU OLARAK SÖYLÜYORUM.. DEVEDEN BÜYÜK FİL VAR. FİLDEN BÜYÜK İSE ALLAH VAR. SENİN ARKANDA MAKAMIN VAR, BENİM ARDIMDA ALLAH VAR BAŞKAN :)
Açtığın her yaradan, elbet bir gün hesap sorar Yaradan, Başkan..
Not: bir tane daha suç işledi kurumun canlar ile ilgili :)
Senden tek bir şey istedim Başkan yıllarca. Ne para, ne mal, ne mülk ne bişey. Tek şey.. ÖLDÜRME..

YORUMLAR

  • 0 Yorum