Urla'dan Yunanistan'a kaçmaya çalışan hakim ve emniyet amiri düzeyinde FETÖ'cü 6 kişi yakalandı

Aralarında eski hakim ve emniyet amirinin de bulunduğu 4' ü erkek 6 kişi Urla'dan Yunanistan'a kaçmak isterken, jandarma tarafından gözaltına alınd

İzmir'in Urla İlçesinde  aralarında Eski hakim ve emniyet amirinin de bulunduğu 6 kişi yasadışı yollarla Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafindan, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Koordinesinde, terör örgütü üyesi mensuplarının faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Urla ilçesi Yağcılar Mahallesi Sahil bölgesinde 15 Eylül 2021 tarihinde bir gurup FETO üyesi ve ailesinin deniz yoluyla Yunanistan'a kaçacağı ihbarını aldı.

İl Jandarma  ve Urla İlçe Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonla  Yağcılar Mahallesi sahil hattında hükümlü olarak aranan eski Emniyet Amiri M.F.C., eski Komiser Yardımcısı.M.G. ile eski Sağlık Teknikeri  eşi T.G., ve kovuşturması devam eden eski Hakim M.K., eski Gümrük  Memuru A.M.D. ile Öğretmen S..D.,  deniz yoluyla Yunanistan'a  kaçmaya çalışırken suçüstü yakaladı .

Gözaltına alınan 4 ' ü erkek, 2 ' si
bayan  şüphelinin adli işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

fetöcü hakim ve emniyet amiri düzeyinde 6 kişi kaçamadan yakalandı urladan yunanistana kaçmaya çalışan fetöcü hakim ve emniyet amiri düzeyinde 6 kişi yakalandı