Ünlü voleybolcu, reklamdan servet kazanacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın başarılı voleybolcusu Zehra Güneş, dev bir anlaşmaya imza attı. Sporcu kimliğinin yanı sıra sosyal medyada da oldukça ünlü olan Güneş, reklam anlaşmasından 2 milyon TL kazanacak.

Sosyal medyada en çok takip edilen sporculardan olan Zehra Güneş ünlü bir kozmetik markasının reklam yüzü oldu. Güneş'in reklamlardan kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı.



2 MİLYON LİRA KAZANACAK

Ajansspor'un haberine göre, 23 yaşındaki voleybolcu, ünlü bir kozmetik markasının reklam yüzü olurken bu reklam anlaşmasından tam 2 milyon lira kazanacak.Güneş sete çıktı ve kamera karşısına geçti. Genç voleybolcunun yeni reklam filmi, yayınlanmaya başladı.



2.2 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank A Takımı'nda oynayan Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Yıldız voleybolcu başarılarının yanı sıra sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor. Zehra Güneş'in Instagram'da 2.2 milyon takipçisi bulunuyor.