Kültürpark Tenis Kulübü'nde yeni başkan Şekercioğlu
İzmir Kültürpark Tenis Kulübü,'nün yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Şekercioğlu oldu.
Kültürpark Tenis Kulubü’nün genel kurulunda Kurtul Ali Kaptanoğlu ile Tolga Şekercioğlu başkanlık için yarışırken, 534 üyenin oy kullandığı seçimlerde Tolga Şekercioğlu 326 oy alarak Kültürpark Tenis Kulubü’nün yeni başkanı oldu. Kurtul Kaptanoğlu ise 208 oyda kaldı. Genel Kurulun Divan Başkanlığı’nı Kemal Çolakoğlu, kâtipliği ise Aysel Öztezer ve Tamer Hepağır yaparken, seçimlere ilgi oldukça yoğundu.
Kültürpark Tenis Kulübü’nde 26 yıldır üye olduğunu dile getiren Şekercioğlu ise Kulübün eksikliklerini ve yapılması gerekenleri bildiğini söyledi. Kurtul Ali Kaptanoğlu ile güzel bir seçim yarışı içine girdiklerini ifade eden Şekercioğlu, “Seçimlerde bana destek veren üye arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Genel kurulda oy verme işlemi 17.00’e kadar sürerken, oyların sayılmasının ardından Şekercioğlu ve ekibi yarışı kazandı.
Seçim sonrasında açıklama yapan Şekercioğlu, destek veren herkese teşekkür etti. İşlerinin yeni başladığına dikkat çeken Şekercioğlu, bütün projelerini hayata geçirmek istediklerini söyledi. Seçimlere yüzde 80’e yakın bir katılım olduğunu, Kurtul Kaptanoğlu ekibine de teşekkür ettiğini belirten Şekercioğlu, birlik ve beraberlik içinde Kulübe hizmet edeceklerini kaydetti.