Kalıcı makyajın sırlarını öğrendiler

İzmir Kuaförler Manikürcüler Ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası tarafından üyelere yönelik kurs düzenlendi.

Kalıcı makyaj üzerine verilen kursa çok sayıda oda üyesi katıldı. Mikropigmentasyon (Kalıcı Makyaj) Uzmanı olan eğitmenler Sibel Uyan ve organizasyonu düzenleyen Rüya Masal Coşkuntuna tarafından verilen iki günlük kursta, kalıcı makyajla ilgili önemli bilgiler aktarıldı. Uygulamayla konular anlatılan ve kurstan memnun kalan oda üyeleri, “İzmir Kuaförler Manikürcüler Ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın ve yönetimine bu tür ücretsiz kurslar düzenledikleri için teşekkür ederiz. Ve bu kursların her ay farklı konularda olmasını temenni ederiz” dedi.

Oda Başkanı Sezai Apaydın da “Üyelerimiz için sık sık ücretsiz seminerler kurslar düzenliyoruz. Bunları artıracağız. Üyelerimizin gelişen dünyada bilgilerini artırmak, güzellik, kuaförlük konularında onlara kolaylık sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Organizasyona imza atan Rüya Masal Coşkuntuna ise, İzmir'de gördüğü ilgiden dolayı çok memnun kaldığını belirterek, “Çok güzel bir kurs oldu. İzmir'de bu kadar fanımız olduğunu görünce de çok memnun kaldım” dedi.