• Reklam

Alaçatı Teksas'a döndü

Jet sosyetenin ve ünlülerin Alaçatı’daki uğrak yeri olan bardaki silahlı saldırının ardından bu kez yine Alaçatı'da iki işletme çalışanları birbirine girdi. Silah çekildi.

Alaçatı Teksas'a döndü
26 Temmuz 2020 - 14:58 - Güncelleme: 26 Temmuz 2020 - 15:22
Jet sosyetenin ve ünlülerin Alaçatı’daki uğrak yeri olan bir barda hafta içi gerçekleşen silahlı saldırının ardından dün de iki restoran çalışanları birbirine girdi. Masalar, sandalyeler havada uçuşurken turistler korku yaşadı. Bu arada görüntülerde bir kişinin silah çektiği görüldü.





Çeşme'nin gözde eğlence mekanı Alaçatı'da olaylar durulmuyor. Daha önce bir emniyet amirine silah çekilen bir barda bu kez terlikle içeri alınmadığı iddia edilen bir kişi, bir süre sonra gelip kapıdaki güvenliği tabancayla vurdu. Çevrede bulunan vatandaşlar korkuyla kaçarken, silahlı kişi de kayıplara karıştı. Polis kamera görüntülerinden yola çıkarak belirlediği saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, yaralanan görevli hastaneye kaldırıldı. Yaşananların aslında terlikle içeri alınma değil, mafya hesaplaşması olduğu da konuşulmaya başlandı.



Bu olay sıcaklığını korurken bu kez yine Alaçatı'da iki restoranın çalışanları güpegündüz birbirine girdi. Yüzlerce kişinin olduğu Kemalpaşa Caddesi'nde yüksek desibelle müzik yayını yapan ve birbirine bu şekilde üstünlük kurmaya çalıştığı öne sürülen iki mekanın çalışan ve işletmecileri, sözlü tartışmanın ardından kavga etti. Yumruklar, masalar,sandalyelerle birbirine girenleri diğer esnaf ayırdı. Çevredeki vatandaşlar korku yaşarken silahını çeken bir kişi daha sonra uzaklaşırken kameralara yakalandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum