Adana Demirspor taraftarlarından Süper Lig Kampanyası

    Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükseltilmesi talebi sosyal medya kampanyasına dönüştü. Adana'da CHP'li belediye başkanları taraftarın kampanyasına tam destek verdi.

    Adana Demirspor taraftarlarından Süper Lig Kampanyası
    02 Ağustos 2020 - 00:30
    Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükseltilmesi talebi sosyal medya kampanyasına dönüştü.
    Süper Lig'e çıkma play off mücadelesini Fatih Karagümrük'e kaybeden Adana Demirspor'un, Süper Lig'e yükseltilmesi için resmi açıklamaların da yer aldığı bir kampanya başlamış durumda.

    Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla Adana Demirspor'un Süper Lig'in 22. takımı yapılması çağrısını dile getirdi. Adana Demirspor 1994-1995 sezonundan beri Süper Lig’den uzaktı. Çağrıya destek verenler, 22 takımlı sistemin, daha eşitlikçi bir lig ortamı oluşturacağını savunuyor. Cuma günü oynanan Süper Lig'e yükselme Play off mücadelesini Fatih Karagümrük, penaltı vuruşları sonucu 6-5 kazanmıştı.

    ADANA'DA CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN KAMPANYAYA DESTEK
    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Adana Demirspor taraftarının sosyal medyadan başlattığı kampanya hakkında şu açıklamayı yaptı:

    "Adana Demirspor'umuzun Süper Lig'e çıkması hususunda görüşlerimizi, talebimizi ilgili yerlere ilettik. Adana'mızın Süper Lig'e renk katacağını düşünüyoruz. 21 takımlı sistemdense 22 takım daha iyidir. Eğer 22 takım olacaksa da bunu hak eden Adana Demir'dir."

    Çukurova Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin de yaptığı paylaşımda, "Adana'mızın Süper Lig'e renk katacağını düşünüyoruz. 21 takımlı sistemdense 22 takım daha iyidir. Eğer 22 takım olacaksa da bunu hak eden Adana Demir'dir. #SüperLig22TakımOlmalı"  ifadesini kullandı.

    Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Akif Kemal Akay ise yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
    "Taraftarı ve futbol takımıyla Adana'mızın Süper Lig'e renk katacağını düşünüyoruz. 21 takımlı sistemdense 22 takım daha iyi olacaktır. Eğer 22 takım olacaksa da Süper Lig’in 22. takımı Adana Demirspor olmalıdır. #SüperLig22TakımOlmalı"

    Ceyhan Belediye Başkanı CHP'li Hülya Erdem ise, "Adana'mızın Süper Lig'e renk katacağını düşünüyoruz. 21 takımlı sistemdense 22 takım daha iyidir. Eğer 22 takım olacaksa da bunu hak eden Adana Demir'dir. #Demirsporsüperlige #SüperLig22TakımOlmalı" yorumunda bulundu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum